Tapijt - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Tapijt

Tapijt

Tapijt is energiezuinig, huiselijk, goed voor de akoestiek maar bovenal gezellig! Wij weten de weg in de wereld van tapijt. Voor iedere ruimte vinden wij het juiste tapijt. Woninginrichters werken daarom graag met ons samen.

De warmte van tapijt

Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer. Nooit koude voeten en altijd een warm gevoel. Sutre levert veel duurzame bouclé, frisé en velours kwaliteiten die geschikt zijn voor alle ruimtes van een woning. Of ze nou hun weg vinden naar de woonkamer, slaapkamer of de trappen. En gegarandeerd dat ze lang meegaan. Ook levert Sutre zeer mooie projecttapijten, die geschikt zijn voor uw kantoor of gebouw.

Bouclé, frisé en velours tapijten zijn duurzaam, van uitstekende kwaliteit en leverbaar in verschillende prijsklassen. Gelasta levert ze in polyamide, polypropyleen en polyester kwaliteiten. Hoogpolig of laagpolig. Action backing, comfort backing of vilt backing. Het kleurenpalet is bijna oneindig. De consument heeft kortom de keuze. En dat geldt ook voor wat die wil uitgeven. 

De collectie van Gelasta bevat tapijten in alle prijsklassen, gericht op het la

Tapijt - Sutre nl
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?