Plisse Hordeur - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Plisse Hordeur

Plisse Hordeur

Plissé hordeur op maat
In de zomer wil je lekker de deur naar de tuin open hebben, zodat iedereen naar binnen en buiten kan en het huis gelucht wordt. Maar wanneer je de deur open laat staan, komen er ook ongenodigde gasten in de vorm van insecten binnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is het slim om een plissé hordeur aan te schaffen! Zo kan je de deur naar de tuin lekker open laten staan zodat het ook binnen door kan luchten terwijl er geen vervelende insecten mee naar binnen komen.
Een schuifhor kan voor iedere deur geplaatst worden. Je kunt de deur lekker open laten staan en de schuifhor dicht houden waardoor er wel frisse lucht naar binnen komt, maar insecten buiten de deur blijven. Bij onze plissé rolhordeuren maken we gebruik van een handig schuifsysteem. Het gaas wordt net zoals een harmonica in elkaar gevouwen wanneer de deur geopend wordt en veert weer terug als je hem sluit. De Sutre hordeur is een van de meest gebruikte plissé rolhordeuren. Een hordeur van plissé heeft flexibel gaas en is zeer gemakkelijk te bedienen.
Ben je op zoek naar zo’n handige schuifhor van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij Sutre aan het juiste adres. Wij maken jouw schuifhor van zeer kwalitatief hoogwaardige materialen voor zeer scherpe prijzen; een win-win situatie dus! Heb je een grote schuifpui of openslaande deuren, dan kan je zelfs kiezen voor een schuifpui hordeur of dubbele plissé hordeur. Die leveren we natuurlijk ook voor scherpe prijzen en van uitstekende kwaliteit.

Plisse-Hordeur
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?