Laminaat - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Laminaat

Laminaat

Laminaat van topkwaliteit

Laminaat van de beste kwaliteit? Daarvoor moet u bij Sutre zijn. Uw gids in vloerbedekking wijst u ook graag de weg in de wereld van laminaat. Belangrijke landen daarin zijn wat ons betreft Duitsland en Oostenrijk. Voor de Nederlandse markt werken wij namelijk nauw samen met de producenten Kronotex en Egger. De overeenkomst tussen beide bedrijven is dat ze duurzame topkwaliteit leveren.

Laminaat van Egger en Kronotex

Egger is een vooraanstaand producent van laminaat. Het Oostenrijkse familiebedrijf levert oerdegelijke en toch zeer moderne en vooruitstrevende producten. Gelasta is officieel importeur voor de Nederlandse markt. Naast Egger hebben wij Kronotex in onze collectie opgenomen. Dit Duitse bedrijf maakt vloeren met een lange levensduur. Speciaal gemaakt voor dagelijks gebruik. Een laminaatvloer van Kronotex overleeft zelfs zonder problemen een verhuizing of verbouwing. Kronotex is zo overtuigd van de kwaliteit van de eigen productie dat het vijftien jaar fabrieksgarantie op de vloeren geeft. Over topkwaliteit gesproken!

Verschillende prijsklassen

Topkwaliteit is niet altijd duur. SUTRE levert laminaat in alle soorten, maten én prijzen. Bekijk het overzicht van de verschillende mogelijkheden:

  • 6mm, 7 mm of 8 mm dikte
  • Klassen 23, 31 en 32
  • Verschillende decors
  • Extra lange planken
  • Brede planken
  • Vlak, tweezijdige groef of vierzijdige groef
Laminaat - Sutre nl
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?