Vitrage & Inbetween - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Vitrage & Inbetween

Advies aan huis – gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!Gordijnen op maat is raambekleding die speciaal voor jou gemaakt wordt. Hiermee verschilt onze maatwerk collectie van onze kant en klare collectie.

Sutre Home heeft een uniek aanbod van vitrages en overgordijnen. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment met prachtige gordijnstoffen. Met deze stoffen maken we de mooiste gordijnen voor u, perfect op maat.Al onze gordijnen gratis op maat gemaakt.

Al uw bestellingen worden door ons kundig en gratis op maat gemaakt. In ons confectieatelier werken echte vakmensen die al jarenlang in het vak zitten.

Een inbetween gordijn zorgt voor privacy en lichtinval. Bij inbetween gordijnen kun je bij daglicht vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. In de avond bij kunstlicht is dit andersom, daarom worden inbetween gordijnen vaak gecombineerd met overgordijnen. Sutre Home heeft meer dan 80 inbetween stoffen, er zit zeker iets voor jou bij. Heb je hulp nodig? Vraag het ons dan gerust.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?