Shutters - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Shutters

Advies aan huis – gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!Raamdecoratie op maat is raambekleding die speciaal voor jou gemaakt wordt. Hiermee verschilt onze maatwerk collectie van onze kant en klare collectie.

Onze standaard shutters bieden de mogelijkheid om te spelen met licht en schaduw. Door de lamellen eenvoudig te kantelen, creëer je prachtige lichteffecten in jouw ruimte. Laat het zonlicht subtiel naar binnen filteren voor een warme en gezellige ambiance, of sluit de lamellen volledig om totale privacy te creëren. Met onze standaard shutters bepaal je zelf de sfeer en de uitstraling van jouw interieur.

Maak een keuze uit de drie verschillende bedieningsopties tiltstok, gearview of gear tilt voor onze standaard shutters. Met de tiltstok kun je de lamellen gemakkelijk kantelen, terwijl gearview en gear tilt zorgen voor een strak design en moeiteloze bediening, perfect voor moderne interieurs.

De standaard shutters zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar ook een milieuvriendelijke en ethische keuze. Al onze shutters worden vervaardigd met FSC-gecertificeerd hout, wat betekend dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Dankzij onze eigen productie garanderen we maximale kwaliteitscontrole. Bij elke stap, van materiaalkeuze tot techniek en het uiteindelijke resultaat, streven wij naar de hoogste kwaliteit maatwerk.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?