Rolgordijnen - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Rolgordijnen

Advies aan huis – gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!Raamdecoratie op maat is raambekleding die speciaal voor jou gemaakt wordt. Hiermee verschilt onze maatwerk collectie van onze kant en klare collectie.

Rolgordijnen zijn een populaire keuze voor raamdecoratie, omdat ze eenvoudig te gebruiken, stijlvol en praktisch zijn.Ons assortiment bestaat uit een ruim scala aan rolgordijnen. Daarbij is het verduisterende rolgordijn erg populair. Dit komt niet alleen doordat ze erg handig in gebruik zijn, maar ook doordat ze een ruimte helemaal verduisteren en zelfs een beetje isoleren! Zo geniet je tijdens de zomermaanden van een koele en donkere slaapkamer.

Rolgordijnen kunnen in elk ruimte geïnstalleerd worden en bieden vele voordelen. Rolgordijnen zijn ook ideaal voor gebruik in voorkamers, slaapkamers en keukens, omdat ze gemakkelijk te beheren zijn en de perfecte manier om privacy te creëren

 Sutre Home biedt een breed scala van Rolgordijnen in verschillende stijlen, maten en kleuren, waaronder goedkope Rolgordijnen op maat met cassette.

Vind je het ook zo belangrijk om goed te slapen? Dan is een donkere slaapkamer erg prettig. Met de rolgordijnen uit de collectie van Sutre Home zijn sfeer, verduistering en een optimale nachtrust gegarandeerd! En ze zijn nog mooi ook.

Een semi-transparant rolgordijn (ook wel lichtoorlatende rolgordijnen genoemd) is niet alleen sfeervolle decoratie maar ook een slimme en stijlvolle manier om het zonlicht te filteren. In de uitgebreide collectie van Sutre Home kun je uit heel veel kleuren, soorten en afwerkingen kiezen

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?