Plisségordijnen - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Plisségordijnen

Advies aan huis – gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!

Raamdecoratie op maat is raambekleding die speciaal voor jou gemaakt wordt. Hiermee verschilt onze maatwerk collectie van onze kant en klare collectie.

Ontdek onze beste energie besparende keuze! De Dubbel-Plissé collectie heeft een dubbele laag honingraatzakjes. Dit zorgt ervoor dat het product extra isolerend werkt! Kies tussen een verduisterende stof voor in de slaapkamer of een lichtfilterende stof voor in de woonkamer of je kantoor.

Plisségordijnen zijn een veelzijdig product.

Zeker met het grote aantal stoffen dat wij in onze collectie hebben. En met de aantrekkelijke prijzen van Sutre Home  is er geen reden meer om niet voor maatwerk te kiezen!

Plisségordijnen zijn van grote invloed op de sfeer in de ruimte waar ze hangen. De kleur moet dan ook perfect aansluiten op de omgeving.

Om die reden bieden wij een grote collectie honingraat- en plisséstoffen aan. Er is keuze uit twee hoofdtypen: lichtdoorlatend en verduisterend.

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn onder te verdelen in twee transparanties: transparant en lichtdoorlatend. Door een transparante stof kunt u nog heen kijken. Een lichtdoorlatende stof laat alleen licht door, maar er is verder geen inkijk (of uitkijk) mogelijk.

Wanneer een ruimte om een subtiele raamdecoratie vraagt, dan zijn Plisségordijnen of Duette shades de perfecte oplossing. Door de honinggraad structuur bieden de Duette shades ook nog een goed isolerende en energiebesparende functie. Of kies voor het Bottom Up – Top Down systeem waardoor je optimaal je licht kan regelen.

Op zoek naar een geschikt raamdecoratie product voor een kunststof of aluminium kozijn? Kies dan voor Perfect Fit raamdecoratie. Montage is super eenvoudig en zonder gebruik van een boormachine. De raamdecoratie is ook gemakkelijk te demonteren. Handig bij bijvoorbeeld het wassen van de ramen. Perfect Fit raamdecoratie is mogelijk bij plissé.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?