Houten Jaloezieën - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Houten Jaloezieën

Advies aan huis – gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!

Raamdecoratie op maat is raambekleding die speciaal voor jou gemaakt wordt. Hiermee verschilt onze maatwerk collectie van onze kant en klare collectie.

Bij SUTRE HOME ontdek je het meest uitgebreide aanbod op het gebied van Jaloezieën op maat! In onze veelzijdige collectie tref je allerlei soorten raamdecoratie aan, op maat gemaakte houten jaloezieën. Je kunt bij ons kiezen uit een breed scala aan maatwerk producten, vervaardigd uit de allerbeste materialen en volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke producten in hun interieur. Houten jaloezieën is een uitstekende keuze voor zo’n interieur. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling. Zij vullen uw interieur aan en brengen sfeer in de woning.

De lamellen in de houten jaloeziecollectie van SUTRE HOME zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

mellen in de houten jaloeziecollectie van SUTRE HOME zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

Echt hout is duurder maar beter voor het milieu. Al onze echt houten luiken zijn gemaakt van Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerd hout.

Kunsthout is goedkoper en gaat extreem lang mee. Als u in een vochtige omgeving, zoals een badkamer of keuken, installeert, kunt u het beste kiezen voor kunsthouten luiken

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?