Duo Rolgordijnen - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Duo Rolgordijnen

Advies aan huis – gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!

Raamdecoratie op maat is raambekleding die speciaal voor jou gemaakt wordt. Hiermee verschilt onze maatwerk collectie van onze kant en klare collectie.

Duo rolgordijnen of zebra rolgordijnen in 16 moderne basiskleuren speciaal voor u geselecteerd en extra scherp geprijsd. Onze duo-rolgordijnen geven u een bijzondere mogelijkheid om de hoeveelheid licht in uw kamer of kantoor te regelen. Het gestreepte doek rolt achter elkaar langs, waarmee u kunt bepalen hoe het licht naar binnen komt.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig gefabriceerde stoffen. De stoffen worden ultrasoon op de millimeter nauwkeurig gesneden. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en natuurlijke tinten.

Het duo-rolgordijn is voorzien van een luxe aluminium gesloten onderlat met geïntegreerd rol mechanisme.

Een duo-rolgordijn is in een ontelbaar aantal standen open en dicht te zetten. Een tweetal standen zult u het meest gebruiken:

De open stand: door het plaatsen van de 2 doorzichtige transparante stroken voor elkaar wordt een vrij doorzicht naar buiten gecreëerd.

De gesloten stand: wordt de combinatie gemaakt van de transparante stroken en een semi-transparante strook, dan wordt het zicht naar buiten en binnen belemmert en ontstaat er privacy,

Daarnaast kan het rolgordijn op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken worden.

Een duo rolgordijn in jouw huis? Dit biedt heel veel mogelijkheden wat betreft de privacy en de lichtinval van een woonruimte. Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Middels een kettingbediening kun je zelf bepalen wat de hoeveelheid lichtinval en inkijk is. Naast dat een duo rolgordijn een praktische functie heeft, is het ook nog eens een sfeervolle toevoeging aan jouw woonruimte. Kies voor een duo rolgordijn in de kleur die matcht bij de rest van de ruimte. Zo kun je zelf spelen met wat je precies wilt uitstralen in jouw woonruimte. Klinkt goed? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?