Aluminium Jaloezieën - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Aluminium Jaloezieën

Advies aan huis – gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!

Raamdecoratie op maat is raambekleding die speciaal voor jou gemaakt wordt. Hiermee verschilt onze maatwerk collectie van onze kant en klare collectie.

Onze collectie aluminium jaloezieën collectie is gemaakt van 100% aluminium van topkwaliteit! De aluminium lamellen zijn super eenvoudig schoon te maken en volledig waterdicht. Dit maakt de aluminium jaloezie perfect voor in vochtige ruimtes, zoals.

Met aluminium jaloezieën creëer je altijd de perfecte lichtinval, omdat je de lamellen eenvoudig kunt kantelen in de gewenste stand. Zo zorg je voor de beste privacy de gehele dag door. Allemaal eenvoudig natuurlijk, maar wat zijn nou precies de belangrijke aspecten om te weten voordat je aluminium jaloezieën aanschaft?

Als eerste is het goed om te bepalen in welke ruimte je de aluminium jaloezieën zou willen hangen. Wanneer je lamellen in de slaapkamer wilt plaatsten, raden wij je altijd aan om deze te combineren met verduisterende gordijnen. Dit komt doordat de lamellen je ruimte nooit compleet kunnen verduisteren. Bovendien staat ook nog is erg leuk, de opties qua combinaties zijn zo eindeloos als jouw wensen.

Wil je liever 1 type raamdecoratie voor je ramen? Neem dan een kijkje bij onze verduisterende raamdecoratie voor meer lichtdichte producten.badkamers en keukens.

Horizontale aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een optimale lichtregeling. Van vol zonlicht tot complete verduistering, alles is mogelijk. Onze aluminium jaloezieën zijn te verkrijgen in 16, 25 en 50 mm brede lamellen. Ook zijn deze te verkrijgen in meer dan 60 kleuren, van egale unikleuren tot houtprinten. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en saunaruimtes.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?