Over Ons - Sutre Raam & Woondecoratie

Sutre Raam & Woondecoratie

Shop

Over Ons

Detail, perfectie en tevredenheid!

Dit is wat u samen met Sutre Home kunt bereiken.

Sutre Home is een bedrijf gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, gespecialiseerd in raamdecoratie, binnenzonwering, buitenzonwering en vliegenhorren. Omdat wij veel producten zelf produceren, kunnen wij snel leveren.

Bij Sutre Raamdecoratie concentreren we ons op de details die uw huis speciaal maken en helpen u uw ruimtes te ontwerpen zoals u droomt. Sutre, een van de populairste gordijnwinkels van Hendrik ido Ambacht, combineert elegantie en functionaliteit.

Voor ons is “Sutre” niet zomaar een woord, het is een symbool van levensstijl, elegantie en esthetiek. Maak elk raam bijzonder door uw huis in te richten met Sutre Raamdecoratie. Elk gordijn voegt een bijzondere sfeer toe aan je huis met het unieke Sutra-verhaal dat het met zich meedraagt.

Kleurrijk leven met Sutre: het kleurenpalet van Sutre brengt warmte, elegantie en originaliteit in uw huis. Elke kleur, elke emotie, elk gordijn vertelt een verhaal.

Harmonie met de natuur met Sutre: Sutre Raamdecoratie respecteert het milieu door gebruik te maken van natuurvriendelijke materialen. Laat u inspireren door de natuur en breng uw huis in harmonie met de natuur.

Tevens komen wij persoonlijk bij u langs voor uw persoonlijk advies.

Gordijnen, raamdecoratie, raambekleding. Er zijn talloze manieren om uw ramen te bedekken. Wij staan ​​klaar om u te helpen. Wij hebben vrijwel elk type en budget beschikbaar. Er is een goede reden waarom onze op maat gemaakte gordijnen zo populair zijn! Omdat het 100% op maat gemaakt wordt, past het perfect in uw raamkozijn.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij hem ook ongevoerd, transparant of met verduisterende voering maken. Dit maakt ze zeer geschikt voor slaapkamers, maar ook voor erkers zijn ze een populair product.Verduisterende voering heeft bovendien een isolerende werking, waardoor de kamer koel blijft in de zomer en warm in de winter.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel voor meer keuzevrijheid en een product dat perfect bij uw lichaam past.

Heb je echt geen idee? Maak een afspraak met ons. Of het nu gaat om gepersonaliseerde gordijnen of dubbele rolgordijnen, wij komen graag bij u langs om te bespreken wat voor u geschikt is. Ook kunnen wij de gordijnen voor u verstellen. Wij staan ​​klaar om u te helpen via telefoon, chat en e-mail.

Onze visie is om de beste diensten en producten te leveren op het gebied van gepersonaliseerde decoratie. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn met het door hen gekochte product en er jarenlang plezier van hebben. Onze missie is om van Sutre Raamdecoratie een nationaal merk te maken dat bekend staat om zijn uitstekende service en kwaliteitsproducten.

Als Sutre Raamdecoratie bieden wij gepersonaliseerde producten aan die perfect aansluiten bij uw stijl en wensen. Ons assortiment begint met binnenzonwering waaronder zonwering, rolgordijnen en plisségordijnen. Maar dat is niet alles!  En dat is nog maar het begin: we hebben ons assortiment uitgebreid met op maat gemaakte tapijten, vloeren,traprenovatien, terrassen, buitenzonwering en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en daarom bieden wij een uitstekende service. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wij hebben een passie voor leven en decoreren en daarom doen we wat we doen. Als klant willen wij u helpen om van uw huis een thuis te maken, een plek waar u zich goed voelt en graag vertoeft. Wij geloven dat gepersonaliseerde decoraties hierin een belangrijke rol spelen. Wij kunnen bijdragen aan uw levensvreugde door uw persoonlijke stijl en wensen om te zetten in originele en passende decoraties.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?